Seminarie | StreetwiZe People - Arnoud Raskin

Wat kunnen managers leren van straatkinderen?
Street Skills, als antwoord op een wereld in verandering.


We leven in een wereld in verandering. Ook bij Value Square  trachten  we hier zo efficiënt mogelijk op in te spelen.  Maar hoe zie jij die verandering? Zie je een bedreiging of een opportuniteit?

Door te werken met straatkinderen in sloppenwijken wereldwijd, ontdekte Arnoud Raskin, dat deze kinderen een unieke skillset bezitten. Een skillset die ze dagelijks benutten om te overleven in een sterk onzekere omgeving. Dit werd de inspiratiebron om hun technieken te kopiëren naar managers die geconfronteerd worden met de hyperconcurentiële omgeving van vandaag en morgen. In zijn keynote exploreert Arnoud deze 'Street Skills' als tool om positieve impact te creëren en legt hij uit hoe je ze onder de knie krijgt.

Arnoud Raskin (Bilzen, 23 februari 1973) is een Belgisch sociaal ondernemer en internationaal bekend als medeoprichter van Mobile School en StreetwiZe. Daarnaast schreef hij in 2014 het boek 'StreetwiZe: What managers can learn from street kids'.

Programma
18u00 Ontvangst
18u30 Introductie
18u35 Keynote Arnoud Raskin: StreetwiZe
19u30 Hapje & drankje

Praktisch
Dit event vindt plaats op dinsdag 12 maart 2019 bij Value Square, schoonzichtstraat 23A, 9051 Gent. Via onderstaande link kunt u zich inschrijven voor dit event. ​Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!

Future events

We organise events on a regular basis. Would you like to be informed automatically of future events? Use the contact form to tell us.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]