Uw boutique asset manager met een wereldwijde focus op value beleggen in voornamelijk familiebedrijven.

Value Square is een onafhankelijke boutique vermogensbeheerder met ambities gericht op de bewezen voordelen van Value Investing. We zijn er trots op om een onafhankelijke investeerder te zijn gevestigd in de bruisende, historische stad Gent, een stad met een lange geschiedenis van onafhankelijk denken en het grijpen van kansen wanneer ze zich aandienen. Wij zijn een sterk betrokken team en investeren - mee met u - in reële bedrijven.

Persbericht: samenwerking Belfius en Value Square

Belfius brengt meer focus op de beleggingsverzekeringen en breidt aanbod uit met Belgische fondsenbeheerders met een sterke duurzame insteek.
Copyright: Ulrike Pommée - Belfius

--> Klik hier om het persbericht te lezen!

[{"image":"media\/bg\/1465-image-rice-fieldstransp.-logo.png","quote":"Investing ourselves in return","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1464-image-industrietransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1467-image-watchestransp.-logo.png","quote":"Wij investeren voornamelijk in familiaal gecontroleerde bedrijven","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1462-image-treestransp.-logo.png","quote":"Wij zoeken lange termijn meerwaarde creatie door de bewezen voordelen van Value Investing","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1466-image-waterfalltransp.-logo.png","quote":"Wij zijn een sterk betrokken team en investeren - mee met u - in re\u00eble bedrijven.","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1463-image-lingerietransp.-logo.png","quote":"Investing should be like watching paint dry or watching grass grow. If you want excitement\u2026go to Las Vegas.","quote_author":"Paul Samuelson","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]