Uw boutique asset manager met een wereldwijde focus op value beleggen in voornamelijk familiebedrijven.

Value Square is een onafhankelijke boutique vermogensbeheerder met ambities gericht op de bewezen voordelen van Value Investing. We zijn er trots op om een onafhankelijke investeerder te zijn gevestigd in de bruisende, historische stad Gent, een stad met een lange geschiedenis van onafhankelijk denken en het grijpen van kansen wanneer ze zich aandienen. Wij zijn een sterk betrokken team en investeren - mee met u - in reĆ«le bedrijven.

Certificaat CO2-neutraliteit

Value Square is zich als bedrijf bewust van de klimaatveranderingen en de CO2-uitstoot. Wij zijn een samenwerking aangegaan met CO2logic om onze CO2-uitstoot te objectiveren, te reduceren en te compenseren.

Value Square heeft dit CO2-NEUTRAAL certificaat met trots behaald.

Klik hier voor het certificaat.

Meer weten over Value Square en het klimaat
[{"image":"media\/bg\/1465-image-rice-fieldstransp.-logo.png","quote":"Investing ourselves in return","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1464-image-industrietransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1467-image-watchestransp.-logo.png","quote":"Wij investeren voornamelijk in familiaal gecontroleerde bedrijven","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1462-image-treestransp.-logo.png","quote":"Wij zoeken lange termijn meerwaarde creatie door de bewezen voordelen van Value Investing","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1466-image-waterfalltransp.-logo.png","quote":"Wij zijn een sterk betrokken team en investeren - mee met u - in re\u00eble bedrijven.","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1463-image-lingerietransp.-logo.png","quote":"Investing should be like watching paint dry or watching grass grow. If you want excitement\u2026go to Las Vegas.","quote_author":"Paul Samuelson","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]