Value Square beheert en adviseert het vermogen van particulieren en families, vennootschappen en institutionele investeerders

Diensten

 • Discretionair beheer
 • Adviserend beheer
 • Institutioneel beheer 

Fondsen

 • Value Square Fund Equity World
 • Value Square Fund Equity Belgium
 • Value Square Fund Business Holdings DBI-RDT
 • Value Square Fund Global Bonds

Duurzaamheid

 • CO2-neutraal
 • UNPRI signatory
 • Environmental, Social & Governance (ESG)

Uw boutique asset manager met een wereldwijde focus op value beleggen in voornamelijk familiebedrijven

Value Square is een onafhankelijke boutique vermogensbeheerder met ambities gericht op de bewezen voordelen van Value Investing

We zijn er trots op om een onafhankelijke investeerder te zijn gevestigd in de bruisende, historische stad Gent, een stad met een lange geschiedenis van onafhankelijk denken en het grijpen van kansen wanneer ze zich aandienen. Wij zijn een sterk betrokken team en investeren - mee met u - in reële bedrijven.

Value beleggen
Uw boutique asset manager met een wereldwijde focus op value beleggen in voornamelijk familiebedrijven
Het Value Square team staat voor u klaar
Eigen huisfondsen volgens de principes van het Value beleggen

Eigen huisfondsen volgens de principes van het Value beleggen

De beheerders van de fondsen hebben dezelfde belangen als de investeerders in de fondsen. Hun persoonlijke beleggingsportefeuille bestaat immers uitsluitend uit Value Square fondsen. 

Over gelijklopende belangen en engagement gesproken.

Eigen huisfondsen

Onze diensten

Value Square beheert en adviseert het vermogen van particulieren en families, vennootschappen en institutionele investeerders. 

Ons beheer en advies gebeurt volgens de tijdloze principes van Value beleggen.

 • Discretionair beheer
 • Adviserend beheer
 • Institutioneel beheer

Diensten
Value Square beheert en adviseert het vermogen van particulieren en families, vennootschappen en institutionele investeerders.

Onze waarden

1

Rendement

Rendement is het belangrijkste fundament waarop Value Square is gebouwd en is het enige zuiver meetbare criterium om ons naar waarde te schatten als vermogensbeheerder.

2

Onafhankelijkheid

Value Square belegt volgens de principes van Value-beleggen. Beleggen in ondergewaardeerde bedrijven van goede kwaliteit geeft gemoedsrust en vertrouwen, zeker tijdens beursmalaises.

3

Betrokkenheid

Value Square staat garant voor een authentieke vertrouwensrelatie en geeft duiding bij elke investering waarin wordt belegd. U doet rechtstreeks zaken met een asset manager, niet met een private banker of distributeur van financiële producten.

4

Lange termijn

Value Square belegt in ondergewaardeerde bedrijven voor de lange termijn en laten de tijd zijn werk doen. Als de door ons berekende conservatief ingeschatte intrinsieke waarde bereikt wordt, wordt de meerwaarde verzilverd.

We menen dat duurzaamheid erg belangrijk is

Duurzaamheid

We menen dat duurzaamheid erg belangrijk is

 • Environmental, Social & Governance (ESG)
 • United Nations Principles for Responsible Investment
 • CO2-neutraal
Value Square en het klimaat

Onze missie

"Investing ourselves"

 • Rendement
 • Onafhankelijkheid
 • Betrokkenheid
 • Eenvoud

Ontdek onze missie
Welkom - Valuesquare

Blog

Value Creation Awards 2021
Value Square | Geplaatst op 21 april 2021 door Patrick Millecam
Value Square, EY, Eubelius en GUBERNA hebben het genoegen u persoonlijk uit te nodigen op de uitreiking van de prestigieuze Value Creation Awards 2021 .

Welke beursgenoteerde ondernemingen creëerden de voorbije 10 jaar het meeste waarde? En hoe scoren familiale bedrijven in het bijzonder?
Digitale jaarlijkse Investor meeting
Value Square | Geplaatst op 31 maart 2021 door Pascal Cornelis
Value Square had de eer om Mv. Ilham Kadri (CEO Solvay) te mogen ontvangen als gastspreker op onze digitale jaarlijkse Investor Meeting. Zij die er bij waren kunnen bevestigen dat "WOW" het enige woord is dat we kunnen zeggen na haar keynote.
Onze nieuwe fondsenpagina staat live
Value Square | Geplaatst op 27 januari 2021 door Koen Van de Vyver
Om u als bezoeker beter te informeren, hebben we daarnet een update van onze website gedaan. Zo krijgt u nu een volledig overzicht van de verschillende klassen die wij u als particuliere of professionele investeerder aanbieden. Verder geven we u per klasse ook meer info, zodat u onze huisfondsen nog beter leert kennen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Value Square biedt u discretionair beheer, adviserend beheer, fondsbeheer en institutioneel beheer.
Neem een kijkje op onze dienstenpagina.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg"},{"image":"media\/bg\/1467-image-watchestransp.-logo.jpg","quote":"It's far better to buy a wonderful company at a fair price than a fair company at a wonderful price.","quote_author":"Warren Buffett","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1464-image-industrietransp.-logo.jpg","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1462-image-treestransp.-logo.jpg","quote":"All intelligent investing is value investing \u2013 acquiring more than you are paying for","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1466-image-waterfalltransp.-logo.jpg","quote":"You never really know a stock until you own it.","quote_author":"Walter Schloss","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1463-image-lingerietransp.-logo.jpg","quote":"Investing should be like watching paint dry or watching grass grow. If you want excitement\u2026go to Las Vegas.","quote_author":"Paul Samuelson","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]