Virtuele teambuilding - Kom Op Tegen Kanker

Value Square |Geplaatst op 31 augustus 2021 door Alexandra Lanneau

Het was onze uitdaging om samen met het hele Value Square team één maand lang zoveel mogelijk te sporten voor het goede doel. Via atlasGO steunden we ons gekozen goed doel: Kom op tegen Kanker (vzw). Door te sporten hebben we 1.000 euro ingezameld. Het is belangrijk om in deze tijden gemeenschappelijke, sportieve uitdagingen te hebben zodat we ons verbonden voelen en actief blijven.

Vorige week kwam Tycho Verbelen van Kom op tegen Kanker (vzw) langs om de cheque fysiek te overhandigen. Het coronavirus heeft een impact gehad op heel wat organisaties. Zo ook bij Kom op tegen Kanker (vzw) die veel evenementen moest afgelasten en daarom alle externe hulp kan gebruiken.

Kankerpatiënten behoren tot een risicogroep voor het Covid19-virus. Alle behandelingen met betrekking tot chemotherapie zorgen voor beschadiging van de cellen van het immuunsysteem. Hierdoor verslechtert de weerstand van patiënten en worden ze vatbaarder voor infecties.

Er zijn zoveel redenen waarom sporten gezond is: Mensen die meer bewegen en sporten zijn niet alleen lichamelijk en mentaal fitter, ze hebben ook minder kans op depressies of ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde soorten kanker. Nog enkele voordelen zijn verbetering van de levenskwaliteit, een beter humeur en meer positieve energie, minder stress, meer weerstand en nog zoveel meer! Redenen genoeg om te sporten.

“Value Square? Invest healthy. Be patient; Create value in the long run.”

Onze filosofie komt helemaal overeen met de gezonde levensstijl. We proberen als bedrijf duurzaam te zijn voor het milieu, maar ook voor de maatschappij en voor elkaar.

“Als value investors kan je ons het best vergelijken met marathonlopers, we hebben geduld en blijven kalm om ons doel te bereiken.”

Excited for the next challenge!

KOTK

Geïnteresseerd in onze diensten?

Value Square biedt u discretionair beheer, adviserend beheer, fondsbeheer en institutioneel beheer. Neem een kijkje op onze dienstenpagina.[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"People calculate too much and think too little","quote_author":"Charles T. Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]