Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Value Square |Geplaatst op 31 december 2022 door Pascal Cornelis

Value Square wenst u en uw geliefden een fijn eindejaar en een gezonde start van 2023! Ook in het nieuwe jaar mag u verder rekenen op ons engagement en onze inzet voor uw vermogen.

Steun aan Voedselbank Oost-Vlaanderen

We besloten ook dit jaar om ons budget voor wenskaarten in te zetten voor initiatieven die alle steun kunnen gebruiken

Dit jaar steken we graag de Voedselbank Oost-Vlaanderen een hart onder de riem met een Kerstcheque. We dragen op deze manier ons steentje bij in deze bijzondere tijden, want we mogen niet vergeten dat vele mensen in onze gemeenschap het vandaag zeer moeilijk hebben.

Wij overhandigden het bedrag van € 2.500 aan Paul Demedts, voorzitter van Voedselbank Oost-Vlaanderen. U kan de Voedstelbanken ook privé steunen via hun website.

 Voedselbank Oost-Vlaanderen

Wat brengt 2023?

Financiële vooruitzichten

Hoog tijd om 2022 te parkeren en een kritische blik te werpen op de economische en financiële vooruitzichten van 2023. Value Square organiseert op woensdag 25 januari om 17.30u  een webinar met onze specialisten.

De fondsbeheerders Kris Hermie,  Patrick Millecam, Wouter Verlinden en Jens Verbrugge delen graag hun visie op de huidige markten, de vooruitzichten en de opportuniteiten voor investeerders.

Investor meeting

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Value Square op zaterdag 18 maart 2023 om 14u een investor meeting met onze specialisten. We kozen voor een nieuwe en unieke locatie, met name de Orsi Academy in Melle. Houd zeker uw mailbox in de gaten in februari want dan zullen wij de uitnodiging uitsturen en het aantal plaatsen zal beperkt zijn.

Tot slot, wensen we u van harte vele lichtpunten en een opperbeste gezondheid in 2023.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Value Square biedt u discretionair beheer, adviserend beheer, fondsbeheer en institutioneel beheer. Neem een kijkje op onze dienstenpagina.[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"People calculate too much and think too little","quote_author":"Charles T. Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]