De Kristallenfondsen van 2022
De Kristallenfondsen van 2022Value Square |Geplaatst op 6 oktober 2022 door Patrick MillecamVoor het tweede jaar op rij wint het Value Square Fund - Equity Belgium C Cap het Kristallen Fonds in de categorie Belgische aandelenfondsen. De Beurs van Brussel is een kleine markt, maar heeft wel troeven. Ze telt veel small caps en is dus mogelijk interessant in een portefeuille als diversificatie.
B2B-netwerk 17 augustus
B2B-netwerk 17 augustusValue Square |Geplaatst op 17 augustus 2022Wat een topdag was het vorige week !

Ondernemen is een passie. Een onweerstaanbare drang om iedere dag beter te doen. Bij ondernemen hoort uiteraard netwerken.

We hebben dan ook enorm genoten van de eerste zomer B2B-netwerkdag van 2022 te Damme Golf & Country Club, georganiseerd door onze collega's Wim Henneman en Koen Hoffman.
Value Creation Awards 2022
Value Creation Awards 2022Value Square |Geplaatst op 16 mei 2022 door Pascal CornelisSinds 2007 berekent Value Square elk jaar de fundamentele waardecreatie over de voorbije tien jaar van alle Belgische bedrijven, die ook minstens tien jaar op de beurs noteren.

Hun prestaties worden vergeleken met die van Berkshire Hathaway, het investeringsvehikel van Warren Buffett.
Value Square in één woord?
Value Square in één woord?Value Square |Geplaatst op 31 maart 2022 door Wim Descamps‘Value Square in één woord? Betrokkenheid’.

Sinds de oprichting in 2006 positioneert Value Square zich als een niche value boutique in het Belgische landschap van vermogensbeheerders. Betrokkenheid en getrouwheid aan de stijl staan centraal. ‘We zijn geen nutsbedrijf of supermarkt, maar een fondsenboetiek met een erg uitgesproken stijl.’
Voor een buitenlands avontuur mogen ze me altijd bellen
Voor een buitenlands avontuur mogen ze me altijd bellenValue Square |Geplaatst op 10 maart 2022 door Koen Hoffman Voor Investment Officer BE mag Sven Vonck zijn schouders zetten onder een nieuwe rubriek: De Spiegel. Tweewekelijks vraagt hij aan een vooraanstaand professional uit de financiële wereld om terug te kijken op zijn carrière. Onze CEO koen hoffman, bijt de spits af. We hopen dat niet veel buitenlandse partijen dit lezen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Value Square biedt u discretionair beheer, adviserend beheer, fondsbeheer en institutioneel beheer. Neem een kijkje op onze dienstenpagina.[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"People calculate too much and think too little","quote_author":"Charles T. Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]