Wenst u automatisch de meest recente selectie van artikels te ontvangen? Schrijf u dan hier in op onze nieuwsbrief.

Hyundai Motor
Hyundai MotorBedrijfsbezoeken |Geplaatst op 27 oktober 2017 door Arthur DeprezOnze collega Vivek Dhawan ging bij zijn rondreis door India ook even op bezoek bij autoproducent Hyundai Motor. De Zuid-Koreaanse producent is in India de tweede grootste verkoper van personenwagens. Klik hier voor de volledige fotoreeks!
Goodricke
GoodrickeBedrijfsbezoeken |Geplaatst op 26 oktober 2017 door Arthur DeprezVivek Dhawan, financieel analist bij Value Square, bracht onlangs een bezoek aan Goodricke, één van de grootste theeproducenten van India en een dochteronderneming van Camellia PLC. Vivek, die zelf Indiase roots heeft, was onder de indruk van het management en de kwaliteit van de theeplantages.
Vicat
VicatBedrijfsbezoeken |Geplaatst op 25 oktober 2017 door Arthur DeprezOnze financieel analist Vivek Dhawan ging op bedrijfsbezoek bij de Indiase dochter van het Franse cementbedrijf Vicat. Hij inspecteerde er de fabriek van Bharathi Cement in Bangalore.
Geïnteresseerd in onze diensten?

Value Square biedt u discretionair beheer, adviserend beheer, fondsbeheer en institutioneel beheer. Neem een kijkje op onze dienstenpagina.Diensten
[{"image":"media\/bg\/1462-image-treestransp.-logo.png","quote":"Investing ourselves in return","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]