Seminarie | Beleggen in Belgische aandelen (Antwerpen)

Beleggen in Belgische aandelen:
Zijn er nog value aandelen te vinden in België?
En wat met de meerwaardebelasting die recent werd ingevoerd?

Op 31/12/2015 vierde de Bel20-returnindex zijn 25ste verjaardag met een return van 699% over die periode of 8,67% per jaar.
De bredere index, de B.A.S. (de Belgian All Shares Return-index), doet zelfs nog beter en is één van de beste indexen ter wereld met een return van 857% over dezelfde periode of 8,97% per jaar.
Is er vandaag nog value te vinden in Belgische aandelen?
Hoe vandaag op een fiscaal vriendelijke manier beleggen in Belgische aandelen? En wat met de problematiek van de meerwaardebelasting?
Vanaf 1 januari 2016 betaal je een meerwaardebelasting van 33% bij verkoop binnen de 6 maanden. In de huidige volatiele tijden is dit een extra handicap voor particuliere beleggers.
De jaren 90 waren dé topjaren voor de Belgische beurs. Ook onze beheerder, Patrick Millecam was er toen al bij en behaalde verschillende awards als beheerder van een Belgisch aandelenfonds.

Inschrijven voor deze avond is NIET meer mogelijk. Wegens groot succes zijn de inschrijvingen afgesloten

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]