Value Creation Awards | 2019

Naar jaarlijkse gewoonte reikt Value Square, in samenwerking met Ernst&Young en Eubelius, de prestigieuze Value Creation Awards uit. Een feestelijke en exclusieve avond in het teken van waarde-creërende beursgenoteerde bedrijven.

De Value Creation Awards gaan door op woensdag 15 mei 2019 om 19u00 in de Vlaamse Opera te Gent. Dit jaar verwelkomen we als gastspreker Francis Van Eeckhout, CEO en familiale aandeelhouder van Deceuninck.

Deze interessante keynote wordt gevolgd door een debat met als topic ESG: Buzzwoord of nieuwe realiteit. Hierin participeren naast Francis Van Eeckhout ook Pascale Van Damme (Vice President en Managing Director Dell Technologies Belux) en Annelies Van Herck (Belgisch nieuwsanker en presentatrice VRT).

Als kers op de taart worden de winnaars van de Value Creation Awards 2019 bekend gemaakt en sluiten we af met een feestelijke netwerkreceptie.

Heeft u ondertussen nog vragen dan kan u steeds bellen naar het nummer 09 241 57 57 of mailen naar info@value-square.be. We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen op woensdag 15 mei 2019.

Deze avond is enkel op uitnodiging. Registratie is noodzakelijk.

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]