Bedrijfsbezoek | EVS

Op woensdag 30 november 2016 organiseert Value Square een bedrijfsbezoek aan EVS te Seraing.

EVS levert betrouwbare en innovatieve technologie voor de productie van live, verrijkte tv-programma's, waardoor klanten efficiënter kunnen werken en hun inkomsten kunnen verhogen. De toonaangevende broadcast- en mediaproductiesystemen worden gebruikt door omroeporganisaties, productiebedrijven, postproductiebedrijven, filmstudio's, content eigenaren en archiefbibliotheken in de hele wereld. EVS bedient vier kernmarkten – Sports, Entertainment, News en Media.

EVS is opgericht in 1994. Het innovatieve Live Slow Motion-systeem was een revolutie voor live uitzendingen. De betrouwbare en geïntegreerde bandloze oplossingen, gebaseerd op de toonaangevende XT-server, worden nu overal gebruikt om wereldwijd live producties te leveren. Tegenwoordig blijft EVS praktische innovaties ontwikkelen, zoals het C-Cast second-screen delivery platform, om klanten te helpen om de waarde van hun mediacontent te maximaliseren.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in België. EVS heeft kantoren in Europa, het Midden-Oosten, de Aziatisch-Pacifieke regio en Noord- en Zuid-Amerika.

Ongeveer 500 EVS-professionals vanuit 20 kantoren verkopen de producten in 100 landen en zorgen wereldwijd voor customersupport. EVS is een naamloze vennootschap met een notering aan de Euronext Brussel: EVS, ISIN: BE0003820371. Kijk voor meer informatie op www.evs.com.

Inschrijven is verplicht!

U kan zich inschrijven tot uiterlijk 15 november 2016 via info@value-square.be of via tel. nr. 09/241 57 57. Het aantal plaatsen is strikt beperkt tot 40 personen! Vermeld bij inschrijving of je wenst gebruik te maken van de bus. 
We bezorgen u een bevestiging van uw inschrijving.

Gezien de afstand leggen we een bus in. We spreken af om 8h30 op de parking van ons kantoor in het Maaltecenter en vertrekken uiterlijk om 8h45. 

We voorzien tegen 17h terug te zijn.

Verslagen

Rapport bedrijfsbezoek EVS

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]