Keynote | Veerle De Vos (VRT) - De grenzeloze ambitie van China

Value Square heeft het genoegen om Veerle De Vos te verwelkomen. Zij is journaliste en expert Azië bij VRT NWS. In dit licht komt zij haar ervaringen delen en zal ze spreken over de grenzeloze ambities van China.

Veerle De Vos, journaliste, expert Azie bij VRT NWS

Veerle De Vos maakt reportages voor Radio 1 en het radionieuws. Van 1993 tot 1995 woonde en werkte Veerle in China als docent Engels aan Hubei University in China. Sindsdien reisde ze er tientallen keren opnieuw naartoe.

Deze exclusieve lezing gaat door op donderdag 25 april 2019.

18u00 Ontvangst
18u30 Introductie
18u35 Keynote Veerle De Vos - Expert Azië VRT NWS
19u30 Hapje & drankje


Het evenement vindt plaats bij Value Square, Schoonzichtstraat 23A, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem). Indien u met de wagen komt, kan u parkeren aan de overkant van het gebouw op de parking van grootwarenhuis Hypermarkt Carrefour.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze lezing.

Bij overige vragen en/of opmerkingen kunt u steeds contact opnemen met Value Square via info@value-square.be of per telefoon via (+32) 09 / 241 57 57.

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]