Meet The Manager | Editie II

Op 27 februari organiseren we in ons nieuwe kantoor te Gent een Meet The Manager sessie.

Hoe vinden jullie interessante bedrijven om in te investeren? Wanneer worden er bedrijven verkocht? Hoe gaan jullie te werk om een nieuw fonds op te starten? Bekijken jullie iedere dag ieder bedrijf? Spreken jullie vaak met het management van bedrijven? 

Het zijn maar enkele van de vragen die we geregeld krijgen over onze fondsen. Bij Value Square doen we ons uiterste best om zo duidelijk mogelijk aan klanten uit te leggen hoe we te werk gaan, maar de dagelijkse werking van een fonds en hoe de fondsbeheerders te werk gaan blijft toch nog vaak moeilijk te vatten.

Daarom bieden we een select aantal genodigden een kans om meer te weten te komen over hoe onze fondsbeheerders te werk gaan.

Wie zijn onze fondsbeheerders?

Asset Management is het team dat bij Value Square instaat voor de selectie van bedrijven waarin we investeren en het beheer van onze fondsen. Het Asset Management Team telt vier leden en staat onder leiding van Chief Investment Officer Patrick Millecam.

Wat mag ik verwachten?

U kan genieten van een deugddoende lunch waarbij u geïnformeerd wordt over de in & out's van ons fondsenbeheer en waar u de mogelijkheid heeft om al uw vragen over de beurzen, onze visie op beleggen en onze strategie voor te leggen aan onze fonsbeherders zelf.

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.

Contact
[{"image":"media\/bg\/678-events.png","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]