Meet The Manager | Value Square Fund European Small Caps PE Factor - Update

Zoals u mogelijk weet, startte Value Square begin mei met een nieuw initiatief: Value Square Fund European Small Caps PE Factor. Het is een Europees small-cap fonds dat investeert in een geconcentreerde portefeuille van ondergewaardeerde Europese aandelen, die deels met een Private Equity lens geselecteerd worden.
 
Wij zijn verheugd om een update te kunnen verschaffen over de eerste 3 maanden sinds de oprichting. Omgekeerd willen we u ook graag de kans geven om meer over dit initiatief te ontdekken door rechtstreeks  te spreken met de managers die het fonds actief beheren, nl. Patrick Millecam (Chief Investment Officer) en Wouter Verlinden (Portfolio Manager). Patrick Millecam heeft meer dan 25 jaar ervaring met fondsenbeheer en waardebeleggen zit hem in het bloed. Wouter is een value investeerder in hart en nieren en begon zijn investeringsloopbaan bij Gimv waar hij meewerkte aan enkele successen zoals VCST en Punch Powertrain. Later startte hij Down 2 Earth mee op, dat met zijn eerste fonds één van de beste prestaties neerzette in de Belgische fondsenmarkt. 
 
Wij nodigen u graag uit deel te nemen aan een video conference call op donderdagavond 6 augustus 2020 om 17u00.

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]