Seminarie | Beleggen in familiebedrijven

België kent heel wat familiale beursgenoteerde ondernemingen of ondernemingen met verschillende belangrijke familiale aandeelhouders. De ervaring leert ons dat familiale ondernemingen vaak zeer succesvol zijn, juist door de aanwezigheid van een familiale referentieaandeelhouder. Ook de niet beursgenoteerde familiale ondernemingen zijn zeer belangrijk voor onze economie en werkgelegenheid. Deze kleinere familiale ondernemingen groeien immers vaak uit tot mooie beursgenoteerde ondernemingen.

Op 17 juni 2015 werd er een event georganiseerd door Value Square. Voor deze avond is advocaat Jozef Lievens, stichter van Eubelius en oprichter van het Instituut voor het familiebedrijf, uitgenodigd geweest als gastspreker die dieper inging op de problematiek van familiebedrijven in hun stappen naar verdere professionalisering en/of overdracht van het bedrijf naar de volgende generaties.

Patrick Millecam, CIO van Value Square, gaf toelichting bij de beleggingsfilosofie van Value Square en het belang van familiaal aandeelhouderschap bij de selectie van aandelen.

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]