Seminarie | "Investeren in Groeilanden" en "Licata Vini"

EVENEMENT op 21/05/2013 in Wijnhandel Licata Vini te Diepenbeek.
Investeren in groeilanden (Patrick Millecam, beheerder Value Square Fund Equity World)

We beleven momenteel een kantelpunt in de wereldgeschiedenis. De ontwikkelde landen kampen niet alleen met een enorme schulden- maar ook vertrouwenscrisis. Besparingen en nieuwe belastingen dreigen onze koopkracht danig aan te tasten. Lage rentes en vele renteloze risicobeleggingen dwingen spaarders op zoek te gaan naar andere opportuniteiten om hun koopkracht veilig te stellen. Daartegenover staat er een deel van de wereld waar er nog wel economische groei is. Landen waar de schulden en overheidsbudgetten wel onder controle zijn en waar een groeiende middenklasse voor meer consumptie zorgt. Hoe kunnen we daar als investeerder ons voordeel uit halen? Patrick Millecam is bij Value Square verantwoordelijk voor het Asset Management en hij is tevens beheerder van het Value Square Fund Equity World.

Hij zal zijn visie toelichten over Value Beleggen en de opkomende markten gekoppeld aan de praktijk via het succesvolle aandelenfonds Value Square Fund Equity World.

Als gastspreker verwelkomen wij Laurent Licata van Licata Vini (www.licata.be).

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]