Virtueel Bedrijfsbezoek CFE Groep

Value Square wenst u ook in April te vergasten op een virtueel bedrijfsbezoek, dit keer aan de CFE Groep. De wortels van de Belgische groep CFE, de afkorting van « Compagnie Générale de Chemins de Fer Secondaires », gaan al meer dan 140 jaar terug. CFE is een Belgische industriële groep met activiteiten in drie verschillende domeinen. Het eerste, de pool Baggerwerken, Milieu, Offshore en Infra activiteiten, wordt verzorgd door DEME. Het tweede, de pool Contracting, omvat de activiteiten bouw, multitechnieken en spoor in België, Luxemburg en Polen. Het derde, de pool Vastgoedontwikkeling, groepeert de vastgoedprojecten die BPI in België, Luxemburg en Polen ontwikkelt. De groep CFE telt momenteel meer dan 8.000 medewerkers en is op alle continenten aanwezig.

Value Square heeft het genoegen u uit te nodigen voor een virtueel bezoek aan deze interessante groep op donderdag 15 april aanstaande om 16u30. Na een korte voorstelling zullen algemeen directeur Piet Dejonghe en financieel directeur Fabien De Jonge uw gidsen zijn doorheen deze interessante bedrijvengroep.

Dit bedrijfsbezoek is enkel op uitnodiging. Contacteer uw relatiebeheerder of mail naar info@value-square.be indien u wenst deel te nemen.

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]