Nieuwe huisstijl en website voor Value Square

Investing Ourselves

Vijf jaar na de oprichting maakt Value Square een mooie doorgroeifase mee die gepaard gaat met de nodige investeringen in IT en Human Resources. In 2012 werden drie extra medewerkers aangeworven. Thomas Decrop werd aangetrokken als investment adviser en heeft een aanvullende expertise in successieplanning. Astrid Verlot staat in voor commercial support en administratie. Ynte Natran vulde de openstaande vacature in van legal counsel. Zij ondersteunt de bedrijfsleiding in het departement compliance met juridisch advies. De IT werd grondig aangepast om de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren. 

De kantoren werden uitgebreid en vernieuwd. De huisstijl en website werden grondig herwerkt om de corporate identity en kernwaarden beter naar boven te laten komen. Het nieuwe logo en de tagline “investing ourselves” onderstrepen de extra dimensie van dienstverlening waarvoor Value Square wil garant staan.

Nieuwe huisstijl en website voor Value Square
[{"image":"media\/bg\/1466-image-waterfalltransp.-logo.png","quote":"Investing ourselves in return","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]