Onze Missie: "Investing ourselves"

Rendement

Het is onze diepste overtuiging dat het rendement van onze cliënten het fundament is waarop Value Square gebouwd is. Daarom investeren wij naar verhouding bijzonder veel in analyse en research. Value Square bestaat uit een ervaren, complementair en flexibel team met een bewezen track record. De fundamentele Value-benadering biedt op middellange tot lange termijn de beste risico-return verhouding.

Onafhankelijkheid

Alle partners van Value Square koesteren hun financiële en intellectuele onafhankelijkheid. Wij leggen alleen verantwoording af aan u, aan onszelf en aan de regelgevende instanties. Het statuut van vermogensbeheerder stelt ons in staat om al onze energie te steken in de kerntaken van portfolio management en advies. We vertrouwen andere taken, zoals bewaring en orderuitvoering, toe aan partners van onze keuze, die we selecteren op basis van hun betrouwbaarheid, deskundigheid en concurrentiële kostenstructuur. In tegenstelling tot grote financiële groepen die vele disciplines combineren, is een gefocuste vermogensbeheerder vrij van de meeste belangenconflicten. Bovendien is het kortetermijndenken onder druk van kwartaalrapporteringen ons onbekend, iets wat anders vaak leidt tot agressieve productverkoop.

Betrokkenheid

U doet rechtstreeks zaken met een asset manager. Via Analyses, de Interviews met bedrijfsleiders en de Bedrijfsbezoeken verneemt u een schat aan informatie over uw investeringen.

Eenvoud

Voor een echte investeerder loopt de kortste weg naar de reële economie over aandelen en obligaties. Wanneer u een aandeel koopt wordt u een stukje medeëigenaar van een bedrijf, wanneer u een obligatie koopt leent u een bedrag aan een overheid of een bedrijf in ruil voor rente. Modieuze verpakkingen als structured notes en hedgefondsen zijn duur, bemoeilijken het zicht op de eindinvestering en geven te weinig rendement in verhouding tot de risico’s die eraan verbonden zijn.

Eigen huisfondsen volgens de principes van het Value beleggen

De beheerders van de fondsen hebben dezelfde belangen als de investeerders in de fondsen. Hun persoonlijke beleggingsportefeuille bestaat immers uitsluitend uit Value Square fondsen. Over gelijklopende belangen en engagement gesproken.
[{"image":"media\/bg\/3532-vsq_campagnebeeld_fullscreen_ballon.jpg","quote":"Investing ourselves","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]