Arthur Deprez

Arthur Deprez

Investment Adviser

Arthur behaalde een M.Sc. in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan Universiteit Gent en vervolgde zijn studies aan London School of Economics and Political Sciences. Hij startte zijn carrière bij internationale spelers als ING en Deloitte. In november 2017 vervoegde Arthur de onderneming als Investment Adviser. Hier is hij verantwoordelijk voor het beheer van en de adviesverlening rond vermogens.

In zijn vrije tijd gaat Arthur graag lopen en reizen. Verder is hij geïnteresseerd in kunst, muziek en cultuur.

Maak kennis met Value Square

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf, onze mensen en de principes die Value Square leiden.

Evenementen
[{"image":"media\/bg\/655-img0996.png","quote":"Investing ourselves in return","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1463-image-lingerietransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1462-image-treestransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1465-image-rice-fieldstransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]