Jeroen Berghmans

Jeroen Berghmans

Account Manager

Jeroen behaalde een Master in Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Brussel en startte vervolgens zijn carrière bij BNP Paribas Fortis als beleggingsadviseur voor particuliere klanten. Hij combineerde vervolgens werk en studies waardoor hij een Master in het Fiscaal recht verwierf aan de Universiteit van Antwerpen en het level 1 van het CFA-programma met succes behaalde. 

De laatste jaren was hij bij BNP Paribas Fortis actief voor het ondernemerssegment in Antwerpen waar hij beleggingsadvies verleende aan vennootschappen en zaakvoerders.

Bij Value Square adviseert hij ondernemers en vermogende particulieren in de regio Antwerpen-Limburg.

Maak kennis met Value Square

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf, onze mensen en de principes die Value Square leiden.

Evenementen
[{"image":"media\/bg\/655-img0996.png","quote":"Investing ourselves in return","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1463-image-lingerietransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1462-image-treestransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1465-image-rice-fieldstransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]