Vivek Dhawan

Vivek Dhawan

Financial analyst

Vivek Dhawan werd geboren in India en studeerde er Marine Engineering. Van 2009-2015 werkte hij in Engineering Operations in diverse internationale bedrijven gevestigd in India en in Singapore. In 2016 behaalde Vivek een MBA aan de Vlerick Business School.

Naast een gepassioneerde value investor in groeilanden is hij geestdriftig voor hernieuwbare energie,  onderwijs voor kinderen en digitale transformatie.

Maak kennis met Value Square

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf, onze mensen en de principes die Value Square leiden.

Evenementen
[{"image":"media\/bg\/655-img0996.png","quote":"Investing ourselves in return","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1463-image-lingerietransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1462-image-treestransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1465-image-rice-fieldstransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]