Wim Henneman

Wim Henneman

Senior Investment Adviser

Wim Henneman stapte na 5 jaar Dexia Bank in 2000 over naar Bank Corluy. Na een periode als account manager werd hij er verantwoordelijk voor het adviserend beheer en hij was tevens lid van het Equity comité. 

Hij is een van de oprichters van Value Square en hij is investment advisor en lid van het Asset Management Comité. Hij is ook bestuurder in Value Square Fund Equity World.

Maak kennis met Value Square

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf, onze mensen en de principes die Value Square leiden.

Evenementen
[{"image":"media\/bg\/655-img0996.png","quote":"Investing ourselves in return","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1463-image-lingerietransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1462-image-treestransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1465-image-rice-fieldstransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]