Ynte Natran

Ynte Natran

Compliance Officer

Ynte Natran is Master in de Rechten (Katholieke Universiteit Leuven) en behaalde aan de Université Libre de Bruxelles een aanvullende Master Droit économique – Entreprises. 

Zij vervoegde Value Square in september 2012 als juriste en werd erkend compliance officer in 2016. Haar vrije tijd brengt ze graag door in het gezelschap van familie en vrienden. Ze houdt ook van het lezen van een goed boek en van Pilates.

Maak kennis met Value Square

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf, onze mensen en de principes die Value Square leiden.

Evenementen
[{"image":"media\/bg\/655-img0996.png","quote":"Investing ourselves in return","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1463-image-lingerietransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1462-image-treestransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"},{"image":"media\/bg\/1465-image-rice-fieldstransp.-logo.png","quote":"Being a square keeps you from going around in circles","quote_author":"J. Vernon McGee","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]