Angelique Schurgers

Angelique Schurgers

Business Development Manager

Angelique startte haar carrière in de financiële sector in 2009 als zelfstandig verzekeringsagent bij Ergo, DKV en P&V. Na stopzetting van het agentennetwerk door Ergo in 2017, zette ze haar carrière verder bij een Axa bankagentschap en onafhankelijk verzekeringsmakelaar.

Als bankier en beleggingsadviseur kreeg ze hier de kans om haar passie voor beleggen verder te ontplooien. In slechts een korte periode wist ze door te groeien naar Key accountmanager banking and investment. Hierbij was ze actief als kantoorverantwoordelijke voor het onafhankelijk beleggingsadvies en portefeuillebeheer.

Ze heeft een enorme gedrevenheid voor beleggen waarbij ze de behoeften van de klant steeds centraal zet. Bij Value Square versterkt ze het salesteam sinds 2021.

Maak kennis met Value Square

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf, onze mensen en de principes die Value Square leiden.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Investing ourselves","quote_author":"Value Square","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]