Henrika Boyen

Henrika Boyen

Senior Account Manager

Henrika begon haar carrière in 2006 bij Exxonmobil als Contract Administrator voor UK & Ireland. Los van haar interesse in contractueel recht in een internationale werkomgeving, was voor haar de keuze snel gemaakt toen ze in 2008 een aanbod kreeg om voor KBC Bank & Verzekeringen aan de slag te gaan als adviseur sparen & beleggen. Gebeten door de beleggingsmicrobe specialiseerde ze zich binnen het segment vermogensbeheer op het correct adviseren op maat, gaande van portefeuilleadvies tot vermogensoverdracht en successieplanning. In 2016 nam haar carrière een nieuwe wending. Argenta stelde haar voor om zelfstandig kantoorhoudster te worden voor één van haar limburgse kantoren. Getriggerd door de uitdaging en de mogelijkheid om korter bij huis te kunnen werken, maakte ze de overstap en bouwde ze haar kantoor, samen met haar 3 medewerkers uit tot een commercieel gezond verhaal. Hoe groot de trots ook was op de bereikte resultaten met het kantoor, was Henrika in eerste instantie een manager geworden en niet langer de primaire contactpersoon voor de klant.  Het gemis van de commerce leidde tot de verkoop van haar kantoor en bracht haar terug naar haar roots, het vemogensbeheer, onder de vlag van Value Square.

In haar vrije tijd is ze, net zoals haar twee energieke dochters, een dierenliefhebster alsook een echt sociaal beestje. Haar levensmotto is dan ook eenvoudig samen te vatten ;  ‘du pain, du vin et les amis’ . Ze is tevens een gepassioneerde dansinstructrice en één van de de drijvende krachten in haar eigen dansclub.

Maak kennis met Value Square

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf, onze mensen en de principes die Value Square leiden.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Investing ourselves","quote_author":"Value Square","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]