Koen Hoffman

Koen Hoffman

CEO

Koen behaalde in 1990 een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Gent en in 1991 een MBA aan de Vlerick Business School. 

In 1992 startte hij zijn carrière in de afdeling Project Financiering van KBC Bank. Vier jaar later, in 1996, verhuisde hij naar KBC Securities, de beursvennootschap van de KBC-groep. In 2003 werd Koen bestuurslid van KBC Securities en van oktober 2012 tot juli 2016 fungeerde hij er als CEO. Tevens was hij lid van de raad van commissarissen van KBC Ifima S.A. (voorheen KBC Internationale Financieringsmaatschappij N.V.) en lid van de raad van bestuur van Omnia Travel Belgium.

Sinds augustus 2016 is Koen Chief Executive Officer van Value Square. Daarnaast is hij onafhankelijk voorzitter van de raad van bestuur bij de beursgenoteerde bedrijven Greenyard, Fagron, MDxHealth en Snowworld.

Maak kennis met Value Square

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf, onze mensen en de principes die Value Square leiden.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Investing ourselves","quote_author":"Value Square","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]