Todor Todorov

Todor Todorov

Junior Operations Manager

Todor behaalde een bachelor bedrijfsmanagement in internationaal ondernemen. Door zijn gedrevenheid kon hij na afstuderen direct aan de slag na op zijn stageplaats, Drebbel Technology Brokers, waar hij buiten de uren in Value Square nog steeds sales taken uitvoert als associated partner.

Toch ligt zijn passie vooral in de beleggerswereld en dus start hij zijn carrière in deze sector, als jr. operations manager bij Value Square.

Buiten zijn studies volgde Todor met succes meerdere opleidingen; organisational analysis aan Stanford University en communication skills aan Wharton Business School om er enkele van op te noemen.

Zijn vrije tijd spendeert Todor aan voetballen, padel, lopen en koken. Ook is hij actief in de KSA-jeugdbeweging waar hij de laatste jaren nog meegaat als kampkok.

Maak kennis met Value Square

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf, onze mensen en de principes die Value Square leiden.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Investing ourselves","quote_author":"Value Square","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]