Seminarie | De uitdagingen bij de opvolging binnen het familiebedrijf

Op 6 februari 2019 organiseren Value Square en Lievens & Co een avondsessie rond de uitdagingen bij de opvolging binnen het familiebedrijf. De avond vindt plaats in de kantoren van Value Square te Gent en wordt afgesloten met een gezellige receptie.

Programma
17u30 Ontvangst met broodjes en een drankje
18u00 Introductie door Wim Henneman, vennoot bij Value Square
18u05 Presentatie door Ludo Lievens, vennoot van Lievens & Co
18u45 Mogelijkheid tot vraagstelling
19u00 Receptie met een drankje en een hapje
 
Praktisch
Dit event vindt plaats op woensdag 6 februari 2019 bij Value Square, schoonzichtstraat 23A, 9051 Gent.

Wie is Ludo Lievens?
Ludo Lievens is oprichter/vennoot van Lievens & Co dat ruim 30 jaar juridisch, fiscaal en financieel advies verleent met kantoren in Brugge en Brussel. Hij begeleidt ondernemers en hun ondernemingen op het vlak van overnames, fusies, splitsingen, familiale regelingen, vastgoedstructureringen, successieplanning en veel meer. Daarnaast biedt zijn bedrijf ondersteuning op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Hij heeft een uitgebreid netwerk bij bedrijven en is o.a. ook regiovoorzitter van VOKA Brugge en lid van de raad van bestuur van Apzi (Zeehaven Brugge).

Register

Future events

We organise events on a regular basis. Would you like to be informed automatically of future events? Use the contact form to tell us.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]