Investeren met impact op vandaag én morgen.

We laten ons niet leiden door de beurs, maar houden het bij de fundamenten.

Een aandeel in de toekomst.

Investeren op lange termijn is voor ons synoniem van toekomstdenken. Door beredeneerd te beleggen in degelijke aandelen zetten we volop in op duurzame investeringen en creëren we impact op vandaag én morgen.

Ons engagement om te investeren in echte waarde zorgt er niet enkel voor dat u en uw naasten er financieel op vooruitgaan, maar dat dit ook kan in een kwalitatieve leefwereld.

Onze voetafdruk.

Value Square NV is CO2-neutraal. Via het klimaatproject ‘Saving trees in Uganda’ compenseren we onze ecologische voetafdruk door het redden van bomen, de vermindering van bosdegradatie en betere leefomstandigheden voor de lokale bevolking.
Meer info

Sociaal en
ecologisch.

Value Square Fund streeft ernaar om ondernemingen te scoren op het bewustzijn en actieve integratie van meerdere ecologische en sociale kenmerken. We doen dit aan de hand van verschillende criteria en strategieën.
Meer info
Onze kantoren bevinden zich in ABSoluut Plaza, een project van ABS Bouwteam dat maximaal voorbereid is op de toekomst. De klimatisatie wordt centraal en collectief opgewekt.