Vacature: Compliance Officer
Vacature: Compliance OfficerValue Square |Geplaatst op 17 januari 2020 door Wim DescampsCompliance is een onafhankelijke functie binnen Value Square gericht op het implementeren van en het toezien op de naleving van de geldende wettelijke en/of reglementaire integriteits- en gedragsregels. Je waarborgt een efficiënte operationele uitvoering van de complianceregels met het oog op de bescherming van de financiële consument.
Project Hartveilig
Project HartveiligValue Square |Geplaatst op 23 december 2019Afgelopen weekend mocht onze collega Christophe Van der Kelen het label "Hartveilig" ontvangen uit de handen van de Gentse burgemeester Mathias De Clercq, met speciale vermelding omdat Value Square het enige bedrijf was dat aan alle medewerkers opleiding heeft gegeven.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Value Square biedt u discretionair beheer, adviserend beheer, fondsbeheer en institutioneel beheer. Neem een kijkje op onze dienstenpagina.[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"People calculate too much and think too little","quote_author":"Charles T. Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]