Onze diensten

Value Square beheert en adviseert het vermogen van particulieren en families, vennootschappen en institutionele investeerders. Ons beheer en advies gebeurt volgens de tijdloze principes van Value beleggen. Als Value beleggers focussen wij voornamelijk op familiebedrijven. We zoeken naar de beste beleggingsideeën en maken ons niet veel zorgen over een referentie-index. Onze Asset Managers analyseren aandelen door het berekenen van de intrinsieke waarde op een conservatieve manier. We kopen alleen goedkope bedrijven die noteren met een grote korting en dus een voldoende significant opwaarts potentieel bieden.

Discretionair beheer

U geeft de specialisten van Value Square de opdracht om in uw plaats de beleggingsbeslissingen te nemen met betrekking tot de samenstelling en het beheer van uw vermogen. Door uw vermogen aan ons toe te vertrouwen heeft u het comfort dat uw portefeuille goed wordt beheerd door onze vermogensbeheerders, waardoor u deze zelf niet op de voet hoeft op te volgen. Vanzelfsprekend gebeurt het beheer met respect voor uw risicoprofiel zoals vastgelegd in de beheerovereenkomst.

Adviserend beheer

U geeft de specialisten van Value Square de opdracht om uw vermogen op te volgen maar er worden geen verrichtingen uitgevoerd zonder uw toestemming. U geniet van de kennis en de adviezen van onze beleggingsspecialisten. Tevens fungeren onze adviseurs als klankbord voor een constructieve interactie.

Institutioneel beheer

Voor institutionele investeerders beheert Value Square mandaten op maat. Een mandaat kan regionaal of sectoraal bepaald worden of specifiek op kleinere of grotere marktkapitalisaties mikken.  

Klant worden
Eigen huisfondsen volgens de principes van het Value beleggen

De beheerders van de fondsen hebben dezelfde belangen als de investeerders in de fondsen. Hun persoonlijke beleggingsportefeuille bestaat immers uitsluitend uit Value Square fondsen. Over gelijklopende belangen en engagement gesproken.

Eigen huisfondsen
[{"image":"media\/bg\/1464-image-industrietransp.-logo.png","quote":"Investing ourselves in return","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]