Value Creation Awards | 2017

Welke beursgenoteerde ondernemingen creëerden de voorbije 10 jaar de meeste waarde? En hoe scoren familiale bedrijven in het bijzonder?

Dat en veel meer zijn we te weten gekomen op de Value Creation Awards 2017, een avond dat volledig in het teken stond van waardecreatie. 

Als gastspreker mochten we Charles Beauduin, CEO van Van De Wiele en voorzitter van Barco verwelkomen. We leerden het verhaal kennen van de topondernemer, actief in de maakindustrie en referentieaandeelhouder van Barco. 

Daarnaast hebben we een panelgesprek georganiseerd met Françoise Chombar, Philippe Mulliez, Els Degroote en Charles Beauduin, gemodereerd door Michaël Van Droogenbroeck. 

Wie zijn de winnaars? De runner-up is Resilux, de derde plaats is voor Lotus, de tweede plaats voor EVS en de winnaar is Melexis! 

Bekijk ook nog onze aftermovie!

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]