Bedrijfsbezoek | Toyota Material Handling

Op vrijdagnamiddag 8 november bezoekt Value Square het gloednieuw hoofdkantoor van Toyota Material Handling Belgium, waar we een line-up te zien krijgen van geautomatiseerde en elektrisch aangedreven vorkheftrucks.

Toyota Material Handling is een onderdeel van het Japanse wereldconcern Toyota Industries. Naast de productie van vorkheftrucks is het bedrijf ook actief in magazijnautomatisatie, in het toeleveren van onderdelen aan de automobielindustrie en in textielmachines.

Toyota is grondlegger van de lean filosofie. Deze managementstijl is gericht op waardemaximalisatie voor de klant door muda, japans voor verspilling, tegen te gaan. Tijdens het bedrijfsbezoek zien we hoe Toyota dit toepast in hun divisie vorkheftrucks, de moeite waard!

De inschrijvingen voor dit evenement zijn afgesloten. 

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]