Seminarie | "Investeren in Groeilanden" en "Fiscaliteit en Privacy"

EVENEMENT op 04/02/2013 in Salons Denotter te Zedelgem Fiscaliteit en Privacy (Prof Dr Michel Maus, fiscaal advocaat) Investeren in groeilanden (Patrick Millecam, beheerder Value Square Fund Equity World) We beleven een kantelpunt in de geschiedenis. De wereld verandert heel sterk op vele domeinen waaronder zeker fiscaliteit en beleggingen. Wie zich snel aanpast aan een nieuwe situatie kan hiermee zijn voordeel doen. De fiscaliteit evolueert in hoog tempo. De lasten op arbeid en op kapitaal worden binnenkort anders verdeeld. Hebben we nog recht op privacy voor onszelf en ons vermogen in het digitale tijdperk? En terwijl de ontwikkelde landen worstelen met een diepe schuldencrisis, beleven vele Aziatische landen gouden tijden. Hoe kan u daar als investeerder op inspelen? Als gastspreker verwelkomen wij fiscaal advocaat Prof. Dr. Michel Maus van het advocatenkantoor Everest Law. Michel Maus startte het initiatief Fiscaal Correct (www.fiscaalcorrect.be) met enkele mede fiscaal experts waarin hij gaat voor een meer rechtvaardige fiscaliteit. Hij zal spreken over Fiscaliteit en Privacy. Patrick Millecam is bij Value Square verantwoordelijk voor het Asset Management en hij is tevens beheerder van het Value Square Fund. Hij zal zijn visie toelichten over Value Beleggen en de opkomende markten gekoppeld aan de praktijk via het succesvolle aandelenfonds Value Square Fund Equity World.

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]