Update over de financiële markten 23-05-2020

Value Square houdt eraan u in deze interessante tijden duidelijk en onafhankelijk te informeren. Wij nodigen u graag uit deel te nemen aan een nieuwe vergadering via beeldbellen. In de voorbije weken hebben wij meerdere conference calls georganiseerd, waar we ongetwijfeld een aantal van u mochten verwelkomen.  We plannen nu twee bijkomende tijdstippen waar Value Square u via een video conferentie toelichting kan geven over de financiële markten en ons beheer. U krijgt eveneens de kans om op voorhand vragen te stellen, waar we zo volledig mogelijk zullen op te antwoorden.

Voor uw gemak hebben wij twee momenten voorzien: op woensdagavond 20 mei a.s. om 19u en op zaterdagmorgen 23 mei a.s. om 10u.

Toekomstige evenementen

Wij organiseren op regelmatige basis evenementen. Wenst u automatisch verwittigd te worden over toekomstige evenementen? Geef het aan in het contactfomulier.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"Go to bed smarter than when you woke up.","quote_author":"Charlie Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]