5.7.2024
Nieuws

Commercial High Potential in an entrepreneurial environment

Value Square is op zoek naar een gedreven en ambitieuze ‘commercial high potential’ om ons team te versterken. Wij bieden een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin jouw talentenvolledig tot hun recht kunnen komen. Als medewerker krijg je de kans om je passie voor beleggen en financiën dagelijks in te zetten en verder te ontwikkelen. Je zal deel uitmaken van een team van experts en samen streven naar het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten.

De succesvolle kandidaat zal een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van ons klantenbestand en bijdragen aan het doel van Value Square om klanten te ontzorgen door hun vermogen op lange termijn te investeren volgens de principes van het waardebeleggen.

Job omschrijving

Als ‘commercial high potential’ ben je verantwoordelijk voor het proactief benaderen van prospecten en bestaande klanten. Je hebt een passie voorbeleggen, de beurs, fondsen en aandelen, en gebruikt deze interesse om nieuweklanten aan te trekken en de huidige klantenportefeuille te beheren en uit te breiden. Je bent commercieel ingesteld en gedreven om nieuwe opportuniteiten te ontdekken en te benutten. Het leggen van contacten, zowel telefonisch als op netwerkevents, vereist een stevige dosis lef en overtuigingskracht.

Als teamspeler geloof je in de kracht van samenwerking en draag je bij aan een positieve en stimulerende werkomgeving. Je kunt uitstekend functioneren binnen een streng gereguleerde omgeving en handelt altijd integer en discreet om de kwaliteit van onze diensten naar onze klanten te waarborgen. Een perfecte beheersing van het Nederlands is vereist, en je kunt vlot Engels lezen. Daarnaast ben je bereid om buiten reguliere kantooruren prospecten en klanten te bezoeken en deel te nemen aan netwerkevents.

Profiel

 • Bij voorkeur een Masterdiploma of evenwaardig door ervaring.
 • Passie voor beleggen, de beurs, fondsen, en aandelen.
 • Commercieel ingesteld met een proactieve houding.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
 • Teamspeler met een positieve en collaboratieve mindset.
 • In staat om te gedijen binnen een streng gereguleerde omgeving.
 • Integer, discreet en klantgericht.
 • Perfecte beheersing van het Nederlands, vloeiend in Engels.
 • Flexibel en bereid om buiten reguliere kantooruren te werken.

Aanbod

 • Je zal werken in een team van geëngageerde specialisten. Een echt A-team met korte communicatielijnen en experts binnen handbereik die je graag verder helpen.
 • Door KMO-setting kan je in no-time een heel grote impact maken. Naast dat directe effect op de autonomie in de functie is het hier ook gewoon heel gezellig!
 • Daarnaast krijg je een competitief verloningspakket naar gelang ervaring en profiel met aantrekkelijke extralegale voordelen (bv. Smartphone, Maaltijdcheques, DKV hospitalisatieverzekering, …) .
 • Verdere opleiding inhouse, begeleiding door collega’s en externe cursussen bij Febelfin Academy.

Solliciteren?

Ben je klaar om deel uit te maken van ons team en jouw passie voor financiën en sales te benutten?

Aarzel dan niet om te solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen naar: koen.vandevyver@value-square.be en pascal.cornelis@value-square.be  

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Lees gratis verder
Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, heeft u toegang tot de rest van dit artikel.
Lees gratis verder
U heeft nu toegang tot de rest van het artikel.
* Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer het aub nog een keer.
Terug naar blog overzicht