16.3.2024
Nieuws

Investor meeting 2024 te Barco

Afgelopen zaterdag was het weer zover, de jaarlijkse Investor Meeting van Value Square, die dit jaar plaats vond bij Barco.

Na een korte toelichting door Pascal Cornelis, gaven onze beheerders tekst en uitleg bij hun beheer aan de hand van concrete voorbeelden. Investeerders kregen een diepgaand inzicht in onze strategie en investeringen, met een focus op het selecteren van ondergewaardeerde bedrijven met lange termijnpotentieel.

Het hoogtepunt van de dag was zonder twijfel het bezoek aan Barco's Experience Center. CFO Ann Desender gaf inzicht in de strategische visie van Barco, terwijl beleggers de geavanceerde technologie van dichtbij konden ervaren tijdens een exclusieve rondleiding.

Deze dag was niet alleen informatief, maar ook inspirerend. Onze missie om transparant te informeren en mensen samen te brengen, kwam tot leven in boeiende gespreken en enthousiasme over de toekomst van technologie en investeringen.

Bedankt aan alle aanwezigen, en vooral aan Barco, voor hun gastvrijheid en bijdrage aan het succes van deze bijzondere gebeurtenis.

 

🙌🙏 Dank aan alle aanwezigen! 🙌🙏

Lees gratis verder
Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, heeft u toegang tot de rest van dit artikel.
Lees gratis verder
U heeft nu toegang tot de rest van het artikel.
* Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer het aub nog een keer.
Terug naar blog overzicht