Reisverslag Sipef

Company visit |Posted 18 May 2016 by Patrick Millecam

Reisverslag Sipef

Sipef is een Belgische agro-industriële onderneming. Het bedrijf houdt voornamelijk meerderheidsparticipaties in tropische plantages die ze zelf beheert en exploiteert. De plantages bevinden zich in Indonesië, Papoea-Nieuw-Guinea en Ivoorkust. Sipef is vooral actief in zachte grondstoffen zoals palmolie, rubber, thee en bananen. Bovendien is Sipef actief in de verzekeringssector via de verzekeringsgroep BDM NV ASCO NV, die zich focust op maritieme en industriële verzekeringen. 

De Sipef-groep heeft 14 palmolie- en rubberplantages in Indonesië (op het eiland Sumatra) en 2 in Papoua-Nieuw Guinea. 

We startten onze trip met een bezoek aan de rubberplantages van Bandar Pinang. Vervolgens gingen we naar de palmolieplantages van Bukit Maradja en van Kerasaan. De Sipef toer werd afgesloten met een bezoek aan de theeplantages van Cibuni Tea Estate.

Lees het volledige artikel.

Attached downloads

Reisverslag SipefDownload

Learn more about our services

Value Square offers discretionary management, advisory management, fund management and institutional management. Take a look at our services page.
[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"People calculate too much and think too little","quote_author":"Charles T. Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]