Value Square is op zoek naar een Financieel analist / Fondsbeheerder om het Asset Management Team te versterken

Value Square |Geplaatst op 7 juni 2021 door Koen Van de Vyver

Value Square, een Gentse boutique asset management firma, is op zoek naar een Financieel analist / Fund Manager om haar Asset Management Team te versterken.

We zijn op zoek naar een Master met tussen de 2 en 4 jaar relevante ervaring. Houder zijn van een CFA charter is een pluspunt.

De kandidaat moet een onafhankelijke denker zijn met duidelijke analytische vaardigheden en een passie voor (value) beleggen. Ervaring in portefeuillebeheer en kennis van ESG-duurzaamheidsprocessen en -rapportage (taxonomie) is een duidelijke plus. Kandidaten moeten beschikken over degelijke IT-vaardigheden, vloeiend Engels spreken en bij voorkeur ook Nederlands en Frans. 

Enkele van de zeer diverse verantwoordelijkheden van de functie zijn

  • Financiële analyse van bedrijven
  • Screening van investeringsideeën
  • Pitchen van uw investeringsideeën
  • Deelnemen aan presentaties voor investeerders op Value Square-evenementen/seminaries en presenteren aan high profile individuele of institutionele investeerders
  • Bijwonen van jaarlijkse algemene vergaderingen, deelnemen aan investor calls, ...
  • Co-management van bestaande aandelenfondsen samen met Senior Portfolio Managers
  • Analyseren van vastrentende opportuniteiten / beheer van ons obligatiefonds

Value Square biedt een snelgroeiende en intellectueel stimulerende omgeving met veel kansen voor ondernemende mensen die graag verantwoordelijkheid opnemen.

Meer info?

Meer info? Neem contact op met onze collega Koen Van de Vyver of een ander lid van ons fantastische team.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Value Square biedt u discretionair beheer, adviserend beheer, fondsbeheer en institutioneel beheer. Neem een kijkje op onze dienstenpagina.[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"People calculate too much and think too little","quote_author":"Charles T. Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]