Virtuele teambuilding - Ready, Set, Done!

Value Square |Geplaatst op 30 juni 2021 door Alexandra Lanneau


30 dagen geleden gingen we van start met onze virtuele - Value Square - teambuilding: een maand lang zoveel mogelijk bewegen voor Kom op tegen Kanker (vzw) (KOTK) via de app van atlasGO!
 
Met trots kunnen we verkondigen dat we deze uitdaging succesvol voltooid hebben, met een speciale vermelding voor onze interne top 3 van sportieve collega's:
1) Kristina Loguinova, Ph.D.
2) Thomas Maes
3) Petrick Step

Waarom deze uitdaging?
ESG, Environmental, Social en Governance, een begrip dat de laatste jaren steeds meer aandacht kreeg in de beleggingswereld. Milieucriteria krijgen vaak het meest belangstelling, daar CO² uitstoot, energie- en waterverbruik, afval, .. het gemakkelijkst te meten zijn. Maar naast milieufactoren, zijn bestuurlijke en maatschappelijke factoren eveneens van belang bij het bekijken van een investering. Value Square hecht als vermogensbeheerder veel belang aan lange termijn relaties en wij zien zorg dragen voor mens, medewerker en maatschappij als een belangrijke investering voor de toekomst.

Waarom Kom op tegen kanker?
Het opbouwen van lange termijn relaties is bij Kom op tegen Kanker (vzw), zoals bij ons, ook een rode draad. KOTK steunt organisaties die een duurzame, positieve impact realiseren en helpen kankerpatiënten en hun naasten om sterker te herstellen en langer te leven. 
 
Via atlasGO steunen we het goede doel terwijl we ook ervoor zorgen dat we als team fit en gezond blijven. Waardecreatie voor een bedrijf is een cyclus, een lange termijn proces waar, naast het rendement, factoren als service, vertrouwen en klantgerichtheid cruciaal zijn. Daarom is het van belang dat we genoeg aandacht besteden aan onze gezondheid en goed voor elkaar zorgen. Bewegen is gezond, geeft zowel fysieke als mentale energie en verhelpt stress.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar streven we naar als organisatie!

#letsgo #oneteam #ValueSquaremovesforKOTK #valuecreation #AtlasGo

AtlasGo - Final

Geïnteresseerd in onze diensten?

Value Square biedt u discretionair beheer, adviserend beheer, fondsbeheer en institutioneel beheer. Neem een kijkje op onze dienstenpagina.[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"People calculate too much and think too little","quote_author":"Charles T. Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]