Familiebedrijven kloppen de beurs
Familiebedrijven kloppen de beursValue Square |Geplaatst op 3 september 2018Het gemiddelde familiebedrijf doet het op de Brusselse beurs veel beter dan genoteerde bedrijven zonder familiale stempel. Het extra jaarrendement loopt op tot bijna 7 procentpunten, toont een uitgebreid onderzoek van Deminor.
'Palmolie heeft betere maanden voor de boeg'
'Palmolie heeft betere maanden voor de boeg'Value Square |Geplaatst op 3 september 2018Hogere invoerrechten in India en de onzekerheid rond de Amerikaans-Chinese handelsoorlog hebben de palmolieprijs naar een dieptepunt gejaagd. Wat brengen de komende maanden? Volgens CEO François Van Hoydonck van Sipef is de bodem bereikt.
Outperformance van waarde lonkt
Outperformance van waarde lonktValue Square |Geplaatst op 2 augustus 2018Het afgelopen decennium was uniek in meerdere opzichten. En juist die unieke combinatie van factoren had een grote negatieve impact op waardebeleggen. Volgens Sean Markowicz, strateeg bij Schroders, was het uitzonderlijk en keert het tijd voor deze beleggingsstijl.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Value Square biedt u discretionair beheer, adviserend beheer, fondsbeheer en institutioneel beheer. Neem een kijkje op onze dienstenpagina.[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"People calculate too much and think too little","quote_author":"Charles T. Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]