Hyundai Motor
Hyundai MotorBedrijfsbezoeken |Geplaatst op 27 oktober 2017Onze collega Vivek Dhawan ging bij zijn rondreis door India ook even op bezoek bij autoproducent Hyundai Motor. De Zuid-Koreaanse producent is in India de tweede grootste verkoper van personenwagens. Klik hier voor de volledige fotoreeks!
Goodricke
GoodrickeBedrijfsbezoeken |Geplaatst op 26 oktober 2017Vivek Dhawan, financieel analist bij Value Square, bracht onlangs een bezoek aan Goodricke, één van de grootste theeproducenten van India en een dochteronderneming van Camellia PLC. Vivek, die zelf Indiase roots heeft, was onder de indruk van het management en de kwaliteit van de theeplantages.
Vicat
VicatBedrijfsbezoeken |Geplaatst op 25 oktober 2017Onze financieel analist Vivek Dhawan ging op bedrijfsbezoek bij de Indiase dochter van het Franse cementbedrijf Vicat. Hij inspecteerde er de fabriek van Bharathi Cement in Bangalore.
New York & San Francisco: Future of Shopping Tour - Deel 1
New York & San Francisco: Future of Shopping Tour - Deel 1Bedrijfsbezoeken |Geplaatst op 24 oktober 2017Dit artikel werd geschreven door Patrick Millecam – die deelnam aan de Future of Shopping Tour georganiseerd door Nexxworks van 8 tot 13 oktober 2017 te New York en San Francisco. Vandaag en de komende twee weken brengt hij het relaas van deze Tour en de voornaamste inzichten die daaruit naar voren kwamen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Value Square biedt u discretionair beheer, adviserend beheer, fondsbeheer en institutioneel beheer. Neem een kijkje op onze dienstenpagina.[{"image":"media\/bg\/3409-balloon_crop.jpg","quote":"People calculate too much and think too little","quote_author":"Charles T. Munger","quote_author_location":"","quote_style":"light"}]